/ / Как да изтриете страницата "Контакт"?

Как да изтриете страницата "Контакт"?

Изтриване на страницата "Контакт" е доста лесно -просто трябва да знаете как. След като сте направили това, разбира се, можете да го възстановите по-късно, без да изгубите никакви записи на стената, без снимки - изобщо нищо! Между другото, тези, които решат да вземат тази стъпка почти винаги се връщат в социалната мрежа "VKontakte" доста бързо.

Изтриването на страница е много проста: в менюто "Моите настройки" трябва да превъртите страницата до най-долу, последният ред е фразата "Можете да изтриете страницата си". Като кликнете върху него, потребителят стига до менюто, като посочва причината, поради която иска да изтрие страницата "VKontakte". Има няколко възможности за всеки вкус!

Любопитно е, че когато изберете всяко меню вза коментар, който заедно с известието за изтриване на страницата ще се покаже в новинарската емисия на приятели, се появява кратко комично съобщение, което може да бъде заменено с фразата на собствената ви работа или напълно изтрито.

Така че, когато изберете менюто "Имам другСтраница "показва коментар, че профилът е създаден за потребителя на кучето, но сега домашен любимец, wised нагоре, така че да може да се създаде самата социална мрежа. Вторият менюто обяснява поддръжка от потребителя, така че да не могат безопасно и живеят щастливо, докато той има страница в социалната мрежа и също така желае останалите "слаби войнства" да имат късмет.

изтриване на страница в контакт
Третият избор: "В докосване твърде много неподходящо съдържание" - забавлява потребителското приятели, за да изтриете съобщението, че той вече има достатъчно на порнографски и пиратски материали, така че тя вече не е необходим в профила си в социалната мрежа. В крайна сметка, освен факта, че "VKontakte" е един от най-популярните социални. мрежи, тя все още е - гигантски faylohranilische. Точка за сигурност
ако изтрия страница в контакт
Данните предлагат да се информират приятелите на потребителя, че той ще бъде под земята, от страх от преследване на силните на този свят.

И накрая, желаейки да изтрие страницата "В контакт"поради факта, че никой не коментира записите им, те могат да оставят съобщение, че само двама приятели ще съжаляват за напускането им. В този случай, използвайки генератор на произволни числа, се показва двойка имена от първите пет приятели на потребителя.

в страницата за премахване на контакти
Както вече бе споменато по-горе, потребителят можепремахнете страницата, като изтриете съобщението или изберете "Друга причина". След това в съобщението за новини на приятелите му ще се появи съобщение, че потребителят мълчаливо е изтрил страницата си.

Ако изтриете страницата "Контакт", тогава нямапотребителите вече няма да имат достъп до лична информация: снимки, видеоклипове, данни за контакт, не могат да бъдат написани на стената. При преминаване към отдалечената страница потребителите ще видят съобщение, че страницата на потребителя е изтрита и информацията не е налице. От цялата информация, обикновено съдържа профила на този вид ще бъде видимо само име, дори и снимката ще бъде заменен от стандартна снимка, която преди това също е бил използван, когато администрацията блокиран потребителя за спам.

Между другото, тези, които искат да изтрият страницата "Bсвържете се с "незабелязано, да премахнете прозорец меню" кажи на приятел ", а след това в новини емисия на приятели, не се появява всяко съобщение. Може би само в този случай, ще бъде възможно да се възприемат решението на потребителя сериозно.

Свързани новини


Коментари (0)

Добавете коментар